Tijd voor ontspanning!

Yoga is 'ont-moeten'

Vergeet 'even' de tijd

Lesrooster leden

Online

De Hatha Yoga Experience werkt met het online boekingssysteem van Momoyoga

Als je lid wordt krijg je via de mail je inlog gegevens waarmee je toegang hebt tot het lesrooster.

Je wordt ingeschreven op een vaste dag en tijdstip. En om de voordelen te kunnen ervaren van yoga is het natuurlijk belangrijk om regelmatig (liefst 1 x per week) je lessen te volgen, , maar kun je onverhoopt een keer niet deelnemen aan een les dan kun je je gratis, 6 uur voor aanvang van de les uitschrijven. Ben je te laat met uitschrijven, dan wordt de les afgeboekt van je strippenkaart. Inschrijven van een les kan tot 1 uur voor aanvang van de les.

Je kunt in Momoyoga je les wijzigen naar een andere dag of tijdstip. Is deze les volgeboekt plaats jezelf dan op de wachtlijst. Zodra er een plaats vrij komt, wordt de eerstvolgende op de wachtlijst toegevoegd aan de les. Je ontvangt dan een mail met een bevestiging dat je ingeschreven bent.

Momoyoga App

Ook is het mogelijk voor leden de lessen te boeken en te wijzigen via de Momoyoga app.  Download de app via de volgende link:

Gratis Proefles

Wil je graag een keer kennis maken met yoga. Een proefles kun je gratis aanvragen) via het contactformulier. In overleg plannen we dan een mogelijkheid voor het volgen van de yogales.

Lesgeld

  • Proefles: gratis
  • Online les: € 9,00
  • 3 Online lessen € 25,00
  • 10 Hatha yoga lessen € 97,50
  • 10 Yin yoga lessen € 97,50

Betaling via Ideal